Image
Tisztelt Ügyfeleink!

Az uniostudakozo.hu weboldalát kizárólag az Uniós Tudakozó Kft. üzemelteti.
Számlaszámunk: Otp Bank 11714006-20440075

 Baktalórántházi Református Egyházközség (Baktalórántháza)

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
4561 Baktalórántháza, Jókai u. 5.
Telefon(ok) 0036-30/365-6543, 0036-42/352-212
Fax:
Tevékenységek: református egyházközség, templom, gyülekezet, hittan, bibliaolvasás, istentisztelet, gyermek istentisztelet
Minősítés:
Márkák:
Web: www.reformatusblhaz.atw.hu E-mail: reformatusblhaza@gmail.com
Cégbemutató: A Baktalórántházi Református Egyházközség 2001-től folyamatosan építette ki alapszolgáltatási hálózatát, így az elsőként megalakult idősek klubja mellett három támogató szolgálatot működtet.
Az Idősek Klubja változatos, a helyi igényeknek és a szolgáltatásban részesülő idős emberek szükségleteinek megfelelő programokat szervez, sokrétű foglalkoztatási és mentálhigiénés munkát lát el, ennek keretében szervezett formában biztosítja a kirándulásokat, a közösségi alkalmakat, együttléteket, megteremti a keresztyén hitélet gyakorlásának feltételeit. A klubtagok számára helyben étkezést biztosít.
A Támogató Szolgálatok információ-szolgáltató, személyi segítő és szállítószolgálati tevékenységüknek egyaránt eleget tesznek, segítve ezzel a fogyatékos emberek ügyeinek intézését, szolgáltatásokhoz való hozzájutását. A Támogató Szolgálatok kistérségi szinten szerveződnek, ezáltal a helyi igények mellett a környező kisebb települések fogyatékos lakóinak életét is megkönnyítik.
A házi segítségnyújtás keretében a környékbeli idős emberek mindennapi életviteléhez nyújt segítséget a szolgálat.
Telephelyek:
Térkép: