Beküldendő ajánlatok szerkesztése. Csak regisztrált partnereink részére.

Tevékenységi körök

 Bakó és Társa Kft. (Gazda ABC, Kertigépcentrum) (Szombathely)

Vas megye
9700 Szombathely, Vasút u. 10.
Telefon(ok) 0036-94/340-930
Fax: 0036-94/340-930
Tevékenységek: fűnyírók, fűnyírótraktorok, láncfűrészek, kapálógépek, gyepszellőztető, vetőmagok, növényvédő szerek, kisgép-alkatrészek
Minősítés:
Márkák:
Web: www.gazda-abc.hu E-mail: bako.gazda@t-online.hu
Cégbemutató: A Bakó és Társa KFT 1996 őszén alakult. Tevékenységünket egy kis bérelt üzlethelyiségben kezdtük Gazda ABC néven, ahol igyekeztünk a vásárlói igényeket maradéktalanul kielégíteni.
A megnövekedett kereslet miatt a vásárlók színvonalasabb kiszolgálása érdekében 2005-ben megnyitottuk a szombathelyi vasútállomás tőszomszédságában saját tulajdonunkat képező Gazda ABC és Kertigép Centrum névre keresztelt üzletünket 300nm2-en.
Cégünk minden igényt kielégítő környezetben várja a közületek, önkormányzatok, családi házak és kerttulajdonosok vásárlóit, ingyenes parkolási lehetőséggel, Cetelem Bank hitelügyintézéssel.
Üzletünkben minden megtalálható hogy a közületek és kerttulajdonosok a nálunk vásárolt eszközökkel, kényelmesebbé, könnyebbé tegyék munkájukat és örömüket leljék benne.
A közel 15 éves munka és az ez idő alatt szerzett szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy cégünk vásárlói maximálisan elégedettek legyenek.
Telephelyek:
Térkép:

Minden jog fenntartva © 2007 Uniostudakozo.hu